“Moeiteloos bereiken wat je wilt bereiken en plezier beleven aan de weg er naartoe…!”

Peter Koster, Partner BusinessBuilding

Als expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en resultaatverbetering ondersteunt Peter medewerkers, teams en organisaties bij bewustwording van hun onbegrensde mogelijkheden. In de kern gaat het daarbij om het versterken van het individu en het verbeteren van het succes en resultaat in diens persoonlijke en zakelijke leven.

Expertisegebieden

  • Interim Salesmanagement
  • Training & Coaching
  • Ontwikkelen en implementeren van Salesstrategie
  • Aansturen van commerciële teams
  • Persoonlijke en leiderschapsontwikkeling

 

Achtergrond

Senior Consultant Peter Koster kan vertrouwen op een gecombineerde ervaring van 25 jaar verkoop, management en opleidingen waarbij hij zich focust op persoonlijke ontwikkeling en het creëren van bewustwording. Hij vindt dat dit proces helpt bij het opbouwen van productieve business teams die met succes bedrijfsdoelstellingen realiseren.

“Mijn kernwaarden en mijn aanpak als trainer en coach worden gekenmerkt door kracht, respect, enthousiasme, integriteit en professionaliteit” zegt hij. “Mijn inspanningen richten zich op groei van individuen en van organisaties in bestaande en/of nieuwe situaties en daarmee het creëren van het optimale resultaat door middel van daadkracht, openheid en vastberadenheid.”

 

Passie

Peters hart gaat sneller kloppen van communicatie, commercie en mensen & teams optimaal laat presteren. Met zijn aanpak sluit hij dan ook aan bij de behoefte van medewerkers en organisaties (weer) verbinding te maken met zichzelf en anderen en daarmee tot een optimaal ‘resultaat’ te komen. Het verbeteren van die verbinding is in zijn beleving een essentieel onderdeel van het blijvende succes.

Neem contact op:

“Moeiteloos bereiken wat je wilt bereiken en plezier beleven aan de weg er naartoe…!”

Klantcases van BusinessBuilding:

whitepaper toekomst sales en marketing in b2b

Download onze nieuwe Whitepaper

De toekomst van sales & marketing in de B2B-markt

Nu downloaden!

You have Successfully Subscribed!