De innerlijke wilskracht van mensen bepaalt het echte succes.

Peter Haagmans, Partner BusinessBuilding

Met de juiste mensen op de juiste plek realiseer je het beste resultaat. Hier ligt een uitdaging voor de directie en het management om dit zo goed mogelijk te organiseren. Door samen met Peter vanuit verschillende gezichtspunten naar de commerciële organisatie te kijken ontstaat een beter inzicht in de manier waarop de mensen functioneren en waar behoefte bestaat aan veranderingen en verbeteringen. Dit is een belangrijk vertrekpunt bij het bouwen aan blijvend rendement.

Als het nieuwe fundament staat start het traject om de commerciële organisatie blijvend te verbeteren. Als extern professional is Peter in staat voorbij te kijken aan de historie en bepaalde gevoeligheden die er soms in organisaties zijn. Hij levert een bijdrage aan het creëren van een hecht team van mensen die vooruit willen en bereid zijn om alles eruit te halen wat binnen hun vermogen ligt. Er ontstaat een cultuur waarbij collega’s elkaar durven aan te spreken op hun verantwoordelijkheden, de eigen bijdrage in het geheel helder voor ogen hebben en niet angstig zijn maar moed tonen. Dit leidt tot betere individuele prestaties.

 

Expertisegebieden

  • Analyse van verkoopteams
  • Ontwikkelen en implementeren van de Salesstrategie
  • Aansturen van commerciële teams
  • Advies, coaching en training afgestemd op persoonlijke groei en blijvend resultaat

 

Achtergrond

Met 20 jaar ervaring in de commercie op verschillende verkoop- en managementfuncties binnen facilitaire- en retail omgevingen heeft Peter zich ontwikkeld tot een betrokken en gepassioneerd commerciële professional. Dit betekent veel ervaring in het werken in zeer competitieve B2B omgevingen en ruime kennis met New Business trajecten. Hij heeft vele commerciële trajecten met succes doorlopen binnen internationale Multinationals en bij middelgrote ondernemingen. Met zijn “hands on” mentaliteit en creatieve vindingrijkheid neemt hij mensen aan de hand mee en stimuleert hen tot het leveren van de beste prestaties.

Passie

Commercie stroomt door Peter zijn bloed. Telkens weer opnieuw vindt hij de juiste weg naar succesvolle groei door het beste uit mensen naar boven te halen en zijn kennis te delen. Door de ongekende vermogens van medewerkers aan te spreken en het zelfvertrouwen te vergroten is persoonlijke groei mogelijk. Dit leidt onherroepelijk tot betere resultaten én vooral meer plezier in werken! Voor deze uitdaging mag je hem dag en nacht bellen!

Neem contact op:

“Ik heb Peter leren kennen als een zeer gedreven professional met enorm veel commerciële ervaring. In een meerdaagse training heeft hij ons salesproces gestructureerd en naar een hoger niveau getrokken. Als trainer is hij gefocused en weet hij snel tot de kern te komen wat heeft geleid tot nieuwe inzichten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Peter weet hierbij een perfecte balans te vinden tussen het coachen en trainen. Ook na de training blijft hij betrokken als de zogenaamde “stok achter de deur” en dit alles heeft mij in korte tijd succes gebracht op het gebied van onze commerciële activiteiten.”

Ruben van Pelt

Klantcases van Peter:

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!