”Ondernemen = innoveren, ondernemen = doen”

Onno Knoppert, Partner BusinessBuilding

Ondernemen is excelleren in waar je goed in bent. Veel ondernemers hebben hierbij (vaak uit bescheidenheid) te weinig focus op commercie terwijl iedere winst- en verliesrekening begint met “omzet”. En omdat het commercieel altijd beter kan, helpt Onno graag bij het uitdenken en implementeren van een verbeterplan. Na de commerciële analyse volgt het ontwikkelen van een scherpe commerciële strategie; de basis voor het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Zodra de doelen zijn bepaald, gaan we de vaardigheden van het commerciële team ontwikkelen en verankeren. Zorgvuldig ingevoerde verkoopprocessen zijn de basis voor commerciële groei.

Expertisegebieden

  • Commerciële audits
  • Ontwikkelen van commerciële strategie
  • Implementeren van commercieel groeiprogramma
  • Aansturen commerciële teams met oog voor ontwikkeling van team en individu
  • Interim Management

 

Achtergrond

Onno heeft ruim 20 jaar ervaring als ondernemer in Food bedrijven. Altijd met de focus op creëren van toegevoegde waarde voor de klant. Onno spreekt de taal van de ondernemer en heeft de brandende ambitie om zijn ervaring in te zetten bij het opstellen van nieuwe commerciële strategieën of bestaande strategieën te analyseren en te verbeteren. Met een bijzonder goed ontwikkeld gevoel voor een mensgerichte benadering, weet Onno sales-teams te enthousiasmeren en te motiveren. Door strakke en individuele begeleiding van de medewerkers en scherp ingerichte verkoopprocessen zullen de groeidoelstellingen ook voor de lange termijn worden gerealiseerd.

 

Passie

Met creativiteit het verschil maken. Maar vooral “doen!”. Onno neemt een hoop energie en ambitie mee. Samen met u en uw team gaat hij aan de slag om de verwachtingen van uw klant te overtreffen.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!