”Kansen zien en doelgericht handelen.”

Marjolijn Bos, Partner BusinessBuilding

Om blijvend vooruitgang te boeken is het belangrijk dat mensen en organisaties alert zijn op kansen die zich voordoen. Kansen van buitenaf, uit de markt bij de doelgroep of intern op het gebied van vaardigheden, motivatie van medewerkers, mentaliteit van het team, product- of dienstinnovatie, processen of inzet van tools.

Met een verfrissende blik is Marjolijn in staat om samen met directie en management een heldere analyse uit te voeren op het rendement van uw salesorganisatie. Efficiënt en effectief. Ze weet haarscherp de pijnpunten in de verkooporganisatie boven tafel te krijgen en gaat daar graag mee aan de slag. Focus gericht op een blijvende resultaatverbetering die zich onder meer kan uiten in meer omzet, minder kosten, hogere klanttevredenheid en toenemende arbeidssatisfactie.

Marjolijn is een assertieve inspirerende motivator die in staat is anderen enthousiast te maken. Ze kiest voor een mensgerichte en positieve aanpak.

 

Expertisegebieden

  • Begeleiden, sturen, motiveren en trainen van medewerkers
  • Commerciële audits
  • Commercieel groei programma met rendementsverbetering
  • Begeleiding bij new business en omzetverbetering bij bestaande klanten
  • Coaching en Consultancy (Sales/Account Managers)

 

Achtergrond

Marjolijn heeft meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende commerciële B2B organisaties. Van beursgenoteerde ondernemingen, middelgrote organisaties tot start ups. Ze heeft een speciale interesse in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en dan vooral op het sociale vlak. Marjolijn heeft zowel in Direct Sales, het Indirecte Kanaal en Wholesale haar sporen verdiend. Ze is onder meer werkzaam geweest in de Telecom & IT en Utilities branche. Ze heeft bewezen in staat te zijn nieuwe commerciële strategieën op te zetten of bestaande strategieën te analyseren, verbeterpunten aan te dragen en deze slagvaardig en doelgericht door te voeren.

Met het nastreven van een heldere strategie, het creëren van een prettig werkklimaat, goed ingerichte verkoopprocessen in combinatie met de juiste tools en het aanreiken van benodigde kennis en vaardigheden aan de medewerkers, zal optimaal resultaat behaald worden. Marjolijn gaat graag de uitdaging aan om ook uw organisatie op weg te helpen naar commerciële groei.

 

Passie

Creatief denken is een passie van Marjolijn. Ze houdt van originele denkwijzen en wordt gemotiveerd door nieuwe concepten en ideeën. Doe eens iets anders, wees niet bang voor verandering en kijk vooruit. Creatief denken stopt niet en wie daar graag verder over wil praten, is van harte uitgenodigd contact met haar op te nemen.

Neem contact op:

Klantcases van Marjolijn:

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!