Onderzoek alles, behoud het goede en doe het goede beter.

Marieke van Stek – van Maanen, Partner BusinessBuilding

Organisaties welke blijvend goede resultaten willen behalen, ontkomen er niet aan om het commerciële proces in al zijn facetten te beheersen. Elke medewerker moet zich bewust zijn van de klantbeleving en zijn of haar invloed hierop. Het management moet een omgeving scheppen, waar alle werknemers de juiste dingen doen én op de goede manier. Marieke kan hierbij van grote waarde zijn. Door haar scherpzinnige analyses en kritische blik weet zij tot de kern door te dringen, problemen bloot te leggen, oplossingen te brengen en veranderingen door te voeren.

 

 

Expertisegebieden

  • Realiseren van focus en groei
  • Organisatieadvies
  • Optimaliseren en structureren van commerciële processen
  • Professionaliseren van verkoop- en managementteams
  • Coachen en aansturen van verkoopteams
  • Begeleiden van new business

 

Achtergrond

Marieke is een krachtige persoonlijkheid, ondernemend en gericht op resultaat. Ze is analytisch en kritisch en heeft een creatieve manier van denken en doen. Ze heeft bijna 20 jaar ervaring in sales(management) functies bij diverse MKB (productie)organisaties. Door haar gedrevenheid, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht slecht zij obstakels en zet veranderingen in gang. Met Marieke haalt u een energieke persoonlijkheid in huis, die professionaliseert en commercialiseert en voor het maximaal haalbare gaat.

Passie

Mariekes overtuiging is dat elke organisatie zichzelf kan verbeteren door afstand te nemen van de waan van de dag. Creëer visie, analyseer, stel doelen en acties en kom tot een betere performance. Het is haar passie om processen en afdelingen te analyseren, de pijnpunten te vinden en deze om te buigen door het aanscherpen en professionaliseren van structuren, processen en vaardigheden. Met als uiteindelijk doel een organisatie die zowel intern als extern excelleert.

Neem contact op:

Marieke ken ik als een intelligente, zelfbewuste vrouw. Ze bereid zich gedegen voor, handelt bewust en is daarbij doelgericht. Ze brengt innovatieve ideeën in. Wanneer nodig durft ze te confronteren en vasthoudend te zijn. Dat combineert ze met sterke communicatieve vaardigheden en het zoeken van verbinding. Een representatieve, daadkrachtige professional.

Klantcase van Marieke: