”Niets is motiverender dan succes”

Maarten Paddenburg, Partner BusinessBuilding

Maarten heeft jaarlijks de omzet en winst verhoogd bij diverse bedrijven in commerciële leidinggevende functies. De markten waarin hij opereert zijn dynamisch en vereisen een goede analyse van de situatie.

Het aanpassen van de strategie en het uitvoeren hiervan is een continu proces. Hij inspireert mensen om het steeds beter te doen en creëert de voorwaarden waarin dat mogelijk is. Als partner van BusinessBuilding gebruikt hij zijn ervaring om de bedrijfsresultaten voor zijn klanten te verbeteren. Dat doet hij door middel van een commercieel groeiprogramma.  Dit bestaat uit de integrale verbetering van de commercie in een combinatie van ‘procesverbetering’, ‘gedragsverandering’ en ‘vaardigheden verhogen’. Hij borgt het succes voor de lange termijn voor u en uw medewerkers.

Expertisegebieden

  • Strategie
  • Commercieel leiderschap
  • Interim-management
  • Verander management

Achtergrond

Maarten heeft een bewezen staat van dienst in het opschalen van o.a. technologiebedrijven in Nederland en Europa. Hierbij heeft hij commerciële teams ontwikkeld die tot de beste in hun marktsegment behoren. Hij is een trusted advisor voor zijn collega’s, klanten en partners waarbij hij zorgt voor een blijvend beter resultaat.

Passie

Maartens’ passie is het bouwen van business met commerciële teams in dynamische markten. Daarnaast heeft hij een passie voor het wedstrijdzeilen, waarin hij samen met zijn teamgenoten streeft naar een beter resultaat. “Niets is motiverender dan succes.”

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!