”“Een tevreden klant leidt tot de best denkbare bedrijfsstrategie”

Jos Nijsen, Partner BusinessBuilding

De levensloop van een organisatie is als een reis op zee. Vertrekkend vanuit een veilige haven vangt de reis gestaag aan. Er zijn echter vele omstandigheden die de reis kunnen beïnvloeden, denk hierbij aan bijvoorbeeld golven, stromingen, windrichting ….. Enerzijds kan het een comfortabele reis zijn maar als het slecht weer wordt kan het ook heel uitdagend worden.

Zo is het ook met organisaties. Wij leven in een tijd die voortdurend aan veranderingen onderhevig is. Deze veranderingen zijn vaak het gevolg van zowel technologische ontwikkelingen als veranderende regelgeving en vragen derhalve om een verandering in denken, gedrag en uitvoering. Dit is nu precies de expertise die BusinessBuilding aan haar opdrachtgevers biedt. Met de bewezen oplossingen van BusinessBuilding, gecombineerd met de ruim dertig jaar ervaring van Jos, helpen wij organisaties zodanig slagvaardig te handelen dat wij samen met u uw commerciële ambities blijvend realiseren.

Expertisegebieden

  • Commercieel en salesmanagement op interim basis
  • Trainen en coachen van commerciële medewerkers, management en directie
  • Inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen

 

Achtergrond

Jos is sinds midden jaren tachtig actief in de wereld van ICT en heeft in deze periode zowel commerciële- als directiefuncties vervuld binnen nationale en internationale ondernemingen. Daarnaast is hij ook ruim tien jaar als ondernemer actief geweest waarin hij de vele facetten van het ondernemerschap van dichtbij heeft kunnen ervaren. Zijn drijfveren zijn altijd op de leest geschoeid dat niks onmogelijk is en er altijd ruimte voor verbetering is. “Persist until you succeed” vormt heden ten dage nog altijd zijn adagium. Het opbouwen van succesvolle sales teams alsmede het vorm geven aan organisaties lopen als een rode draad door zijn carrière. Door op zoek te gaan naar wat mensen verbindt en weg te nemen wat hen scheidt levert Jos een structurele bijdrage aan organisaties die hun groei ambities willen realiseren.

 

Passie

Mens en organisatie in hun kracht zetten, daar wordt Jos vrolijk van en vormt daarom mede zijn passie. Van ambitie naar blijvend resultaat, van inzet naar omzet gecombineerd met een gezonde dosis humor en plezier maken het plaatje compleet.

Neem contact op:

“I worked for 2 years as a sales consultant for Jos.
“Deliver what you promise, no matter what” are the keywords to describe Jos.
Besides that Jos is one of the greatest and inspiring people I ever worked with.
I know by experience that his knowledge on how to connect business processes to software applications is on a high level.”

Marcel Hengst

Sr. Business Value Executive

“25 jaar ervaring in informatiebeveiliging. Generalist met breed begrip van technologie, proces en menselijk gedrag.”

Remco Bakker

25 jaar ervaring in informatiebeveiliging. Generalist met breed begrip van technologie, proces en menselijk gedrag.

Klantcases van BusinessBuilding:

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!