”Iedereen in uw organisatie kan een ondernemer worden”

Johan Joldersma, Partner BusinessBuilding

Succes is de som van veel factoren, waarin de mens centraal staat. In de basis is het belangrijk voor een commerciële organisatie iets aan te bieden wat zo ‘uniek’ mogelijk is, wat een continue analyse van de juiste richting vraagt. Johan ziet altijd kansen en mogelijkheden om de waarde voor de eindklant hoger te laten worden, door marktanalyse en inzicht in de processen.

In samenspraak met de directie en management wordt het doel bepaald en vertaald naar een concreet executieplan, waar iedereen zijn taak kent en er tot actie gekomen wordt. Hierdoor ontstaat snel positieve energie en resultaat. Een goede werksfeer is erg belangrijk voor een goede uitvoering.

De uitgangspunten van Johan zijn: heldere doelstellingen bepalen en laten aansluiten bij de competenties van de mensen die het verschil maken en borgen in heldere processen, inspireert en stimuleert om de beste resultaten te bereiken.

 

Expertisegebieden

  • Bepaling van de (commerciële) strategie
  • Analyse klantbehoeften en marktkansen
  • Intrinsieke motivatie teams en medewerkers
  • Aansturing salesteams en monitoring
  • Data-driven Sales performance

 

Achtergrond

Ruim 20 jaar heeft Johan gewerkt bij innovatieve en internationale organisaties, die veelal marktleider waren en zich kenmerkten door een sterkte cultuur en salesmethodiek.

Hij heeft ervaring in de sectoren Manufacturing, Retail, Finance, dienstverleners en Telecom. Daarnaast ook in de publieke sector bij met name Gezondheidszorg, Onderwijs en diverse Uitvoeringsorganisaties. Dit altijd in combinatie met direct acquisitie, marketing en opschalen via Channel-partners.

Johan heeft leiding/coaching gegeven aan salesteams en met een sterke cultuur en salesovertuiging. Dit gecombineerd met zijn creativiteit en een scherp analytisch vermogen; heeft in alle situaties groei gebracht. Teams werden hierbij geoptimaliseerd, wat ook op de lange termijn resultaten gaf.

 

Passie

Het kan commercieel altijd beter. Door de ideale oplossing, kwaliteit en koop-beleving voor jouw klanten te organiseren, zal het gevoel van waarde toenemen en hiermee de bereidheid om zaken te doen. Als iedereen in het bedrijf hier een duidelijke rol in heeft, zorgt dit voor een sterke cultuur met een hoge betrokkenheid. Met Johan aan tafel, is een positieve verandering gegarandeerd. De klanten zien uw meerwaarde en worden uw beste verkopers.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Champions League

Presteert jouw commerciële organisatie op Champions League niveau?

Ga naar de Champions League!

You have Successfully Subscribed!