”De beste manier om te leren, is om het te doen. Dat geeft blijvend resultaat.”

Joachim Koch, Partner BusinessBuilding

De enige constante in het leven is dat alles verandert. Ook in een organisatie is er een constante herijking nodig van gemaakte plannen, gestelde doelstellingen en zelfs van werkwijzen. Commercie is topsport en topsport vraagt om drive en gepassioneerde spelers om alles scherp te houden voor een optimaal resultaat. Joachim heeft een jarenlange ervaring in commercie en management, een bewezen trackrecord hierin en helpt graag verder bij het aanscherpen van uw organisatie.

 

Expertisegebieden

  • Interim management
  • Strategie- en concept ontwikkeling
  • Definiëren en uitvoeren commerciële strategieën
  • Coachen, trainen en leidinggeven aan teams

 

Achtergrond

Joachim heeft zijn sporen verdiend in de (inter)nationale BtB to retailmarkt. Met meer dan 20 jaar ervaring kent hij het spel en weet wat ervoor nodig is om een product op het (digitale) schap te krijgen bij diverse retailers. Het definiëren van route to market met een omnichannel aanpak en het aanpassen van de organisatie daarop is één van zijn competenties. Als interim manager heeft hij voor diverse organisaties gewerkt. Trainen en coachen van de mensen voor deze aanpak met duidelijk van te voren afgesproken doelstellingen maken zijn resultaat meetbaar en succesvol.

Passie

Duidelijk een beeld geven van waar de organisatie staat. Waar willen we naar toe en wat is daarvoor nodig?  Elke opdracht tot een succes maken, Joachim heeft een passie voor resultaat en begrijpt dat dit gemaakt wordt door en met gedreven mensen. Hij is een mensen mens, creatief en pragmatisch. Strategieën zijn nodig, hij maakt ze altijd praktisch uitvoerbaar.

Neem contact op:

“Andre heb ik leren kennen als iemand die commercie voor een ieder toegankelijk weet te maken. Hij doet dit door zijn kennis te delen en structuur aan te bieden. Zijn kennis weet hij succesvol te vertalen naar de behoeften die op verschillende niveaus aanwezig zijn. De structuur zorgt er voor dat er rust en overzicht is binnen het veranderingsproces dat de trainees doormaken. Andre levert hierdoor een grote bijdrage aan het vergroten van onze commerciële slagkracht.”

Antoine de Korte

Klantcases van BusinessBuilding: