”Vertrouwen en enthousiasme zijn de grootste orderproducenten in elk bedrijf”

Janine de Pee, Partner BusinessBuilding

Het roer moet om, maar hoe? De stip op de horizon is er, maar hoe gaan we daar komen? Een andere strategie, of een nieuwe manier van werken door een fusie of overname, het invoeren van een nieuwe service of unit, of het rigoureus aanpassen van een bestaande service vragen een ervaren kapitein die zorgt voor het meekrijgen van het team om die stip snel, met een gemotiveerd team en succesvol te bereiken.
Janine is die kapitein die in overleg met directie en management de route uitstippelt om de benodigde veranderingen door te voeren en te laten dragen door het team. Als het doel gedefinieerd is, worden de processen in combinatie met de juiste tools bepaald en wordt de medewerkers de benodigde kennis en vaardigheden aangereikt. Janine begeleidt het management en het team in dit proces, met oog voor detail en individuele- en groepsaandacht.
Janine is een assertieve motivator en leider die in staat is structuur, focus en hernieuwde passie te creëren. Ze kiest voor een gestructureerde en mensgerichte aanpak. Ze kan ook goed laveren tussen verschillende culturen, in een internationale of politiek gevoelige omgeving.

Expertisegebieden

  • Interim management
  • Change management
  • Structureren, begeleiden en aansturen van teams
  • Executiekracht op commercieel management

 

Achtergrond

Janine heeft bijna 20 jaar ervaring in commercieel management- en directiefuncties in diverse internationale organisaties en branches. Hier heeft zij soms gewerkt met uiteenlopende culturen, ook in Engelstalige organisaties en in zowel familiebedrijven als grote beursgenoteerde organisaties.

Janine is op haar best wanneer zij aan het roer staat bij het opstarten, vormen of sturen van een team of unit in de richting die aansluit bij de commerciële strategie van een bedrijf. Zij was verantwoordelijk voor het volledig opstarten van een financiële dienst en operatie in de gehele Benelux, wat onder haar bewind uitgroeide tot de meest winstgevende regio. Ook heeft zij als directrice aan het roer gestaan voor het aansluiten van een key account inclusief lancering van een nieuwe financiële dienst voor hen in de financiële dienstverlening. Daarnaast heeft zij leiding gegeven bij verschillende uitzend- en detacheringsorganisaties (zowel in de IT-branche als in productie) met groei in resultaat, klantenbase en teamwork tot gevolg. Van origine komt Janine uit de sales in de hospitality industrie.

 

Passie

Uit energieke en gefocuste mensen haalt Janine haar motivatie. Ze is zelf erg positief, flexibel en gedreven en gelooft in de noodzaak van veranderingen om de resultaten te verbeteren. Deze drive kan zij overbrengen naar uw team, zodat uw medewerkers net zo gemotiveerd zijn en promotor worden van de nieuwe route van uw organisatie.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!