”I love it when a plan comes together”

Jan Bons, Partner BusinessBuilding

Het is duidelijk dat organisaties een manier moeten ontwikkelen om de complexiteit van hedendaagse vraagstukken te managen. Succesvolle organisaties kenmerken zich doordat managers in staat zijn een omgeving te creëren waarin medewerkers op meerdere niveaus kunnen samenwerken. Daardoor ontstaan creatieve oplossingen voor de vele uitdagingen van het management.

Flexibele en heldere processen zijn hierbij van groot belang.
Het geeft inzicht in de samenhang van de succesfactoren en daardoor het effect op de resultaten.

Door zijn brede ervaring en achtergrond is Jan in staat de verbanden die bepalend zijn voor succes te benoemen en te helpen deze resultaten ook daadwerkelijk te behalen.

Expertisegebieden:

  • Commercieel interim management
  • Inrichten optimale commerciële processen
  • Commerciële audits
  • Aansturen en ontwikkelen commerciële teams
  • Resultaatgerichte coaching en training

 

Achtergrond: 

Jan is enthousiast, motiverend en pragmatisch ingesteld. Naast zijn resultaat gerichtheid en sterke betrokkenheid heeft hij oog voor de menselijke waarde en de kracht die van een goed team uit kan gaan.

Jan heeft ruim 30 jaar ervaring in diverse commerciële omgevingen.  Naast praktische management ervaring is hij de laatste jaren actief in het succesvol inrichten van commerciële organisaties en traint en coacht hij medewerkers en leidinggevenden naar een maximaal commercieel resultaat.

 

Passie:

Vanuit een positief kritische instelling geeft Jan inzicht, ondersteunt en helpt mensen zichzelf te ontwikkelen. Als mensen groeien, groeien organisaties vanzelf mee. Het is zijn passie klanten te helpen om vanuit eigen kracht de klanten te boeien en te binden om de concurrentie te verslaan.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

whitepaper toekomst sales en marketing in b2b

Download onze nieuwe Whitepaper

De toekomst van sales & marketing in de B2B-markt

Nu downloaden!

You have Successfully Subscribed!