”Focus; houd zaken simpel en wees efficiënt, dan kun je snel & effectief zijn.”

Imre Knol, Partner BusinessBuilding

De juiste commerciële richting creëren binnen de strategie en visie van een bedrijf is vaak een kwestie van focus houden, zaken simpel en overzichtelijk houden. Daardoor kan je efficiënter en effectiever werken en worden vaker en sneller de gestelde doelen behaald. Klinkt makkelijker dan het vaak in de praktijk is, maar met de juiste aanpak en sturing is niets onmogelijk. Imre kan met zijn nieuwsgierigheid, leergierigheid en mensgerichte aanpak snel inzichtelijk maken waar voordelen te behalen zijn en dit vertalen naar een gefocuste en efficiënte strategie.

 

Expertisegebieden

  • Ontwikkeling van commerciële strategie
  • Rendementsverbetering en commerciële groei
  • Mensgericht coachen
  • Creëren van focus en efficiëntie

 

Achtergrond

Imre heeft ruim 20 jaar commerciële ervaring in uiteenlopende industrieën zoals automotive, luchtvaart, commercieel vastgoed en in technologie. Zijn focus is altijd gericht op het verbeteren van commerciële processen en resultaten. Van product-markt-combinaties ontwikkelen tot het aansturen van verschillende multidisciplinaire teams, Imre heeft een brede kennis van hoe een commerciële organisatie het beste kan worden neergezet om zo succesvol mogelijk te kunnen zijn.

 

Passie

“Verwacht altijd het onverwachte”, dus wees altijd voorbereid op wat komen gaat. Als je zorgt dat het doel helder is en je processen in orde zijn dan kun je elke storm aan. Als een ieder in de organisatie weet en beseft wat van hem/haar wordt verwacht dan zal het gemakkelijker zijn om de gekozen koers te blijven volgen. Dan zal de reis naar het doel toe ook soepeler, sneller en plezieriger zijn. Imre’s  drijfveer is om samen die koers uit te zetten, die reis te ervaren en het onverwachte voorbereid tegemoet te treden.

Neem contact op:

Commerciële groei wordt versnelt door het verbeteren van vaardigheden van het commerciële team en het verankeren van een nieuwe werkwijze in een aantal processen.

Antoine de Korte

Klantcases van BusinessBuilding:

Champions League

Presteert jouw commerciële organisatie op Champions League niveau?

Ga naar de Champions League!

You have Successfully Subscribed!