”Beter worden is belangrijker dan goed zijn”

Ester Haighton, Partner BusinessBuilding

Commerciële groeikansen creëren en hierin effectief adviseren ziet Ester als sport met als beloning winst, vertrouwen en support.

Samen met Ester maak je jouw zakelijke ambities concreet en loodst zij jouw organisatie naar een podiumplek. Met elke dag frisse energie en een structurele aanpak met behulp van de methodieken van BusinessBuilding is Ester de overtuigende trainer-coach bij haar opdrachtgevers. Ze kijkt daarbij kritisch naar ontwikkeling om het beste in een ieder naar boven te halen.

Ester heeft een fijnzinnig gevoel voor relaties, is graag inspirerend en uitdagend op de inhoud, neemt makkelijk de controle over zaken en weet die veelal samen met het team in goede banen te leiden. Streven naar het optimale resultaat en er ook naar handelen is Ester niet vreemd, ze wil hierin een voorbeeld zijn.

Expertisegebieden

  • Commerciële audits
  • Relatiemanagement
  • Lead generation en Commercieel Management
  • Coaching en training van Sales- Professionals en Talenten
  • Teambuilding

Achtergrond

Ester’s commerciële reis van de afgelopen 25 jaar heeft haar gevoerd langs de meest diverse en dynamische ondernemingen, binnen de branches van hospitality tot pharmacie, van entertainment tot media en van travel tot food (FMCG).

Als (interim) Sales Professional heeft zij altijd haar uitdaging gevonden in het gezamenlijk behalen van successen en business development, en nog steeds! Haar kracht hierbij is anderen aan te moedigen in grenzen verleggen, pro-actief aan te reiken wat nodig is en het benutten van een duurzaam en persoonlijk netwerk. Ester is bevlogen en slaat moeiteloos bruggen tussen mensen, afdelingen en organisaties. Volhardend, oplossingsgericht, gevoel voor service, recht door zee en sportlievend zijn kenmerkend voor haar.

Passie

Ester wordt aangetrokken door nieuwe ontmoetingen en andere werelden. Ze deelt vervolgens met enthousiasme haar opgedane ervaringen en geeft met plezier originele tips om anderen zichzelf positief te laten verrassen.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!