”TEAM staat natuurlijk voor: Together Everyone Achieves More.”

Erwin de Vries, Partner BusinessBuilding

Voor commerciële “Greatness” is een uitmuntend samenspel nodig van uw mensen en processen. Processen om uw mensen in staat te stellen het werk zo goed mogelijk uit te voeren met zo veel mogelijk enthousiasme; dat is de kern van commercieel succes. Dit alles met een duidelijk en door de organisatie gedragen commerciële strategie. Erwin kan u verder helpen met deze commerciële strategie vorming tot aan een implementeerbaar actieplan waarbij uw mensen, processen en uiteindelijk organisatie “Great” worden.

 

Expertisegebieden

  • Interim Management
  • Business – en Commerciële strategie ontwikkeling
  • Van strategie tot implementeerbaar actieplan komen
  • Business Proces (her) Ontwikkeling
  • Implementeren van “Performance Management”
  • Ontwikkelen en coachen van professionals
  • Sales Organisatie (incl. “Sales Force”) Effectiviteit programma’s opstellen en uitvoeren

 

Achtergrond

Erwin heeft 20 jaar ervaring in één van de meest professionele bedrijfstakken ter wereld, de farmaceutische industrie. De processen en focus op het grootste goed van bedrijven, de mensen, zijn van het hoogste niveau. Hierbij zijn al de echelons van de commerciële organisaties bij verschillende bedrijven in het binnen- en buitenland doorlopen. Hierdoor kan Erwin zeer goed alle belangen afstemmen van de verschillende commerciële afdelingen om de bedrijfsdoelen te behalen.

Kenmerkend voor Erwin is zijn enthousiasme, energie en openheid die er met zijn achtergrond voor zorgen dat er gedrevenheid, professionaliteit en humor in uw organisatie gebracht worden.

 

Passie

Organisaties naar een hoger plan tillen door deze te laten leren van de kennis en know-how van business building en Erwin zelf. Uiteindelijk moet het bedrijf als winnaar uit de bus komen met verbeterde processen, enthousiaste en gemotiveerde mensen en “last but not least”: het optimale commerciële resultaat.

Neem contact op:

Good is the enemy of Great

Klantcases van BusinessBuilding:

whitepaper toekomst sales en marketing in b2b

Download onze nieuwe Whitepaper

De toekomst van sales & marketing in de B2B-markt

Nu downloaden!

You have Successfully Subscribed!