”Inspireer medewerkers om altijd het beste uit zichzelf en anderen naar boven te halen, met als doel de werksfeer en het commerciële resultaat te verhogen.”

Debbie Swart, Partner BusinessBuilding

Mooie plannen zijn geschreven, goede voornemens zijn gemaakt en ambities zijn geformuleerd en tot nu toe met weinig resultaat. Debbie inspireert en activeert mensen en organisaties om juist dát te doen wat nodig is om de ambitieuze plannen te realiseren. Context en gedrag is daarbij dé succesfactor om de realisatiekracht in de organisatie te vergroten. Dat lukt alleen als je het écht wilt én de voordelen er van ziet. Verandering moet niet gezien worden als belastend. Resultaatgericht samenwerken vanuit meer passie en plezier, laat medewerkers meedenken over strategie en context en de voordelen van verandering ontdekken. Dát stimuleert de wil om te veranderen en maakt die verandering blijvend. Je ziet het aan medewerkers die TOP gedrag vertonen, een voorbeeld willen zijn en aan hun resultaten.

Expertisegebieden

  • Opzetten en inrichten van verkoopteams
  • Leiding geven aan commerciële teams
  • Resultaatgerichte coaching en training met blijvend resultaat
  • Organisatieadvies
  • Interim management

 

Achtergrond

Debbie heeft meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende commerciële organisaties zowel in Nederland als in België. Van farmaceutische bedrijven, bedrijven in medische apparatuur tot retail organisaties. Haar toegevoegde waarde is tevens de werk ervaring die zij op heeft mogen doen naast haar management functies, waarbij zij altijd diverse projecten heeft geleid over verschillende business units heen, waardoor de verschillende business units effectief en efficiënt met elkaar konden samenwerken om zo het gewenste resultaat binnen de gestelde termijn te behalen. Mocht u meer willen weten over deze diverse projecten, neemt u gerust contact met haar op.

Debbie bezit het vermogen om mensen en taken voort te stuwen d.m.v. visie en mensgerichtheid. Zij is een betrokken, open, resultaatgerichte commerciële manager, die met haar optimistische houding  en aanstekelijk enthousiasme, energie en draagvlak creëert bij de medewerkers en organisatie om veranderingen door te voeren en resultaten te behalen. Mede door haar invloedrijke en motiverende manier van leiding geven heeft zij inmiddels meerdere mensen en teams geleid naar persoonlijke groei en steeds hogere omzetten met blijvend resultaat. Neemt u gerust contact met haar op om te kijken hoe Debbie u verder kan helpen bij de groei van uw organisatie.

 

Passie

Resultaat gericht “samen” werken met plezier, dat is een passie van Debbie. Het vertrekken vanuit een sterk gezamenlijk gedragen context en een identiteit die mensen gelukkig maakt en veel energie geeft, om vervolgens de slag te maken naar proces en inhoud. Dit heeft als doel dat mensen onder andere met behulp van plezier in hun werk, hun resultaat behalen. Dit is precies waar je Debbie dag en nacht voor kunt bereiken!

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding: