”Verbetering vraagt om verandering!”

Cees Brouwer, Partner BusinessBuilding

Meer commercieel resultaat is voor ieder bedrijf haalbaar. Klantfocus, commerciële procesoptimalisatie in combinatie met motivatie en ontwikkeling van mensen, vormen de sleutels die leiden tot succes. Wil jij dat ook, dan is het must om te willen veranderen. Er ontstaan vragen als: Hoe? Wat? Wanneer? Wie? Cees analyseert grondig om aansluitend voorgestelde (commerciële) strategie succesvol te implementeren. ​

Expertisegebieden

  • Bepalen en implementeren van de (commerciële) strategie
  • Coachen , begeleiden en trainen van de salesforce, commercieel management en directie
  • Interim management
  • Franchise formulebouw en management

 

Achtergrond

Cees is sinds 2012 Senior Partner bij BusinessBuilding. Daarvoor heeft hij vele jaren succesvol salesteams aangestuurd bij grote en middelgrote financiële dienstverleners in zowel B-to-B, B-to-C, als in Franchise omgevingen. Als resultaatverbeteraar begeleidt hij mensen en organisaties op inspirerende, motiverende en stimulerende wijze naar successen. Strategisch denken koppelt hij aan handelend vermogen, hij brengt focus aan en zorgt voor executiekracht. Hij heeft tevreden klanten in branches zoals bouw, communicatie, ICT, online media, retail, voeding en zorg.

Passie

Het is Cees’ passie om het beste uit mensen en organisaties te halen. Mensen maken het verschil. Met de juiste ontwikkeling van het menselijk kapitaal kun je optimaliseren en ontstaat een maximaal en blijvend resultaat voor elk bedrijf.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!