”It is all about learning and growing instead of ego and knowing”

Caroline van Barneveld, Partner BusinessBuilding

Digitalisering zorgt ervoor dat organisaties steeds efficiënter kunnen gaan werken. Daarbij is een belangrijke factor die uiteindelijk het échte verschil maakt: de factor mens. Medewerkers maken het verschil en leveren een belangrijke bijdrage aan het behalen van de resultaten en invulling geven aan de strategie.

Strategie bepalen is keuzes maken en daarbij hoort ook keuzes maken wat je niet gaat doen. Is iedereen in de organisatie hier voldoende op aangehaakt en hoe zit het met de motivatie en focus? De praktijk leert dat management en medewerkers veelal werkzaamheden eromheen doen die niet bijdragen aan het behalen van het resultaat. Aanpassingsvermogen en veranderbereidheid is veelal niet een vanzelfsprekendheid. Met haar positieve en frisse blik weet Caroline vanuit haar kennis en ervaring organisaties, teams en individuele medewerkers te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Samen bereik je meer dan alleen. Commercieel resultaat staat bij haar hoog in het vaandel en dat resultaat kan altijd beter!

Expertisegebieden:

  • Coaching en training
  • Sales en commercieel (interim) management
  • Verandermanagement
  • Optimaliseren van commerciële bedrijfsprocessen
  • Verbeteren en verhogen van commerciële slagkracht en resultaten

 

Achtergrond:

Caroline heeft ruim 20 jaar ervaring in commerciële managementfuncties in o.a. de financiële sector. Zij heeft een actieve bijdrage geleverd aan het verbeteren van processen en het uitbouwen van de commercie binnen verschillende afdelingen. Met doorzettings- en inlevingsvermogen investeert zij in de relatie en weet zij resultaten te bereiken. Met een frisse blik en authenticiteit kijkt zij waar kansen voor commerciële groei liggen en wat er voor nodig is om dit te realiseren. De wereld is continu in verandering en dat vraagt ook continue aanpassing van organisatie en medewerkers.  

 

Passie:

De sleutel tot succes is om gewoontes af en aan te leren. Met bevlogenheid, drive en relativeringsvermogen zet Caroline zich in voor klanten en het gewenste commerciële resultaat. Met haar enthousiasme weet ze (sales)teams te motiveren. Kan je mee in de verandering en nog belangrijker is wil je ook mee in de verandering? Denken in mogelijkheden! Betrokken en gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Daar kan je Caroline voor inzetten.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding: