”Het meest blijvend is verandering”

Bob van Stempvoort Partner BusinessBuilding

Om commerciële groei te realiseren is het van belang om als organisatie wendbaar te zijn. Complexiteit en uitdagingen in de huidige markt veranderen per dag en vragen om de nodige inspanningen van uw organisatie.
Mensen maken het verschil, optimale samenwerking binnen uw team is van essentieel belang om de doelstellingen van uw organisatie waar te maken. De bereidheid om te veranderen en in te spelen op ontwikkelingen is hierbij van belang. Om uw medewerkers te inspireren en te motiveren
zal de strategie op structurele wijze gecommuniceerd moeten waarbij de competenties en vaardigheden van de medewerkers zullen moeten worden getoetst.
Procesoptimalisatie en borging zullen noodzakelijk zijn om commerciële verbetering en groei tot stand te brengen.
Door het stellen van heldere doelen en strategische richting zal bij uw medewerkers commitment ontstaan over de te volgen koers en maakt ze meer betrokken bij uw organisatie.
Met de bewezen oplossingen van BB en ruime ervaring van Bob zullen de ambities van uw onderneming blijvend gerealiseerd worden.

Expertisegebieden

  • Interim-management
  • Strategie vertalen naar commerciële slagkracht
  • Optimaliseren en borging van commerciële bedrijfsprocessen
  • Verbetering commerciële en financiële resultaten
  • Coaching en aansturing van sales teams

Achtergrond

Bob heeft ruim 30 jaar ervaring op sales en directieniveau en als ondernemer.

Na eerst in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt heeft hij in de dynamische en sterk concurrerende automotive sector voor de diverse top dealerholdings gewerkt. Hierbij heeft hij zich gespecialiseerd in het organiseren en rendabel maken van de diverse bedrijven in deze dynamische sector.

Zijn managementcapaciteiten heeft hij ingezet door met procesoptimalisatie, strategie en beleid de noodzakelijke groei en verandering tot stand te brengen Hij weet wat er nodig is om structureel zaken aan te pakken en heeft met zijn positieve instelling en commerciële slagkracht zich ontwikkeld tot een commerciële professional die verandering tot stand kan brengen.

Passie

Bob is een bruggenbouwer, die in staat is om de nodige vertaalslag te maken terwijl de juiste medewerkers vanuit hun intrinsieke waarde worden gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen.

Met de nodige humor en doorzettingsvermogen worden de gestelde doelen behaald en kan hij medewerkers inspireren en als een gemotiveerd team laten presteren.

Hierdoor komen organisaties verder en zal structurele commerciële groei bereikt worden.

Bob gaat graag de uitdaging met u aan om ook uw organisatie hiermee te ondersteunen.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Impactvol Leiderschap

De wereld verandert, hoe ga je als leider mee?

Ga naar de Whitepaper!

You have Successfully Subscribed!