”Kansen zijn er om te benutten.”

Bianca van der Maat, Partner BusinessBuilding

De wereld om ons heen verandert snel, hierdoor moet je blijven bewegen. Kansen zien en benutten is waar Bianca bedreven in is en daarmee heeft zij vele organisaties laten groeien. Mensen in een organisatie staan bij haar centraal. De digitale wereld is fantastisch, echter zal dit nooit het menselijk brein en emotie vervangen en juist dat is zo belangrijk in het krijgen en vooral behouden van succes.
Denken en handelen vanuit de behoefte van de klant en eerlijk en oprecht zaken doen zijn haar uitgangspunten voor succes. Dat is niet altijd makkelijk, daar is lef voor nodig. Algemeen belang staat boven eigen belang en succesvol zijn doe je samen. Dit zijn de aspecten waarin zij gelooft, die haar drijven en die zij consequent uitdraagt. Bianca’s ondernemingsgeest, doortastendheid en positieve mindset zal bedrijven gegarandeerd helpen naar resultaat verbetering.

Expertise gebieden

  • Commercieel management,  focusgebieden marketing en sales
  • Opzetten en reorganiseren van afdelingen om slagkracht te verbeteren
  • Begeleiden, trainen, motiveren en verbinden van medewerkers
  • Verbetertrajecten opzetten, doorvoeren en begeleiden
  • Brandmanagement

 

Achtergrond

Bianca heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse commerciële management functies binnen zowel FMCG, Retail als semioverheid. Een zijstap bracht haar in de wereld van het ondernemerschap, waar zij een mediabedrijf mede heeft opgezet en vormgegeven. Haar commerciële ervaring wilde zij graag met mensen delen en om deze reden is zij als parttime docent aan een Hogeschool gaan lesgeven binnen de disciplines Marketing en Ondernemen. Haar gedrevenheid en wens om het verschil te kunnen en blijven maken in het verbeteren van resultaat hebben haar terug gebracht naar het bedrijfsleven.

 

Passie

Organisaties en mensen laten groeien, dat geeft Bianca energie. Mensen en organisaties kunnen meer dan zij denken. Het is fantastisch om organisaties en mensen te laten inzien en ervaren dat zij daadwerkelijk verschil kunnen maken. Dit werkt motiverend en laat mensen stralen!  

Ook privé wordt hier door Bianca invulling aan gegeven door het trainen, coachen en managen van jeugd hockey teams.

Neem contact op:

Klantcases van BusinessBuilding:

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!