”Van een strak plan naar ijzersterke executie!”

Bert Baron, Partner BusinessBuilding

Een goed plan is niet voor iedere organisatie een vanzelfsprekendheid. Laat staan een consequente en succesvolle uitvoering daarvan. Achter deze twee zinnen zit een hele wereld, want deze raken in werkelijkheid een hele (commerciële) bedrijfsvoering.

Wat is dan een goed plan? Dat is in ieder geval een logisch plan dat start vanuit een visie en ambitie en met een doordachte strategie wordt doorvertaald naar concrete uitvoering. Een goed plan is daarnaast duidelijk doordat het simpel is. Het is overigens best moeilijk om een simpel plan te maken. Dat vraagt om keuzes en focus. Tenslotte moet een plan goed communiceren en de organisatie verbinden zodat middelen (en de neuzen) in dezelfde richting gaan.

Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor de juiste tools, de beste vaardigheden, eenduidige processen/routines en een gemotiveerd team om iedere dag uitvoering te geven aan de gekozen activiteiten. Daarin sta je open voor korte leercurves, om je zelf continu te verbeteren.  

 

Expertisegebieden

  • Interim Management: commerciële transformatie (en tijdelijke vervanging)
  • Advies: van Visie tot Actie – van Strategie tot Implementatie
  • Coaching: Resultaatgerichte Business Sparring Partner
  • Workshops: Jaarplannen, Organisatieontwikkeling, Proposities, Groeimodel
  • Specialisatie: FMCG (Retail/Out of Home) | Consumentenproducteen

 

Achtergrond

Bert is opgegroeid in een familiebedrijf, een groothandel in diepvriesproducten. Gedurende 30 jaar werkte hij in diverse marketing- en salesrollen, bij grote organisaties in Fast Moving Consumer Goods. Als directielid was hij verantwoordelijk voor stevige klantportfolio’s en grote salesteams. 

Je kunt Bert altijd wakker maken voor het kraken van een commerciële noot. Hij gelooft in een doelgerichte aanpak, maar wel met een menselijke maat. Het meenemen van teams en het aangaan van verbinding is een belangrijk element in zijn werkwijze. Naast een flinke dosis gezond verstand, houdt Bert ervan om de mouwen op te stropen.

 

Passie

Het is Berts passie om samen resultaat te halen. Het is wel work hard, play hard. Bert staat voor oprechtheid, humor en energie met een vleugje nuchterheid.

Neem contact op:

“We can all work but only together we win”

Klantcases van BusinessBuilding:

whitepaper toekomst sales en marketing in b2b

Download onze nieuwe Whitepaper

De toekomst van sales & marketing in de B2B-markt

Nu downloaden!

You have Successfully Subscribed!