”Het realiseren van duurzame groei is het gevolg van de juiste keuze qua strategie alsmede de executie ervan.”

Bernard van der Vloed, Partner BusinessBuilding

Het is aan het management van een organisatie, om ervoor te zorgen dat de commerciële doelstellingen duidelijk zijn en breed binnen de organisatie gedragen worden. Voor medewerkers werkt het motiverend en stimulerend om te weten in welke mate zij kunnen bedragen, binnen hun eigen verantwoordelijkheden, aan de commerciële doelstellingen.

Het realiseren van duurzame groei is namelijk niet alleen afhankelijk van de keuze van de strategie maar zeker zo belangrijk; de executie ervan. De mate van samenwerking van de medewerkers in een organisatie om de gestelde doelen te realiseren, is de sleutel voor maximaal rendement.

Expertisegebieden

  • Verbeteren en verhogen van commerciële slagkracht en resultaten
  • Strategieontwikkeling (Identiteit v.s. Imago) en implementatie
  • Positioneren en innoveren. Creëren van duurzaam onderscheidend vermogen
  • Coaching (van management en directie)
  • Interim management

 

Achtergrond

Bernard heeft meer dan 25 jaar ervaring als Algemeen en Commercieel- Marketing Manager bij grote en middelgrote –Internationale- Logistieke en Retail organisaties. Hij motiveert mensen en slaat bruggen naar innovatie en vernieuwing. Denkt vanuit de klant en is constant op zoek naar kansen die leiden tot duurzame resultaten.

Passie

Bernard is gepassioneerd in het ondersteunen van organisaties met als doel duurzame groei te realiseren. Hierbij ligt de focus op het haalbare potentieel, de kernwaarde, het onderscheidende vermogen en de dynamiek van de organisatie. Bernard kijkt vooral of de doelgroep herkent en waardeert wat uw organisatie hen biedt. Immers; het boeien maar vooral binden van klanten bepaalt de waarde van de organisatie.

Neem contact op:

Ik heb Bernard leren kennen als een gedreven professional met een schat aan ervaring. Door zijn duidelijke visie en resultaat gerichtheid heeft Bernard een goede bijdrage aan de organisatie geleverd. Naast het belang van het boeien en binden van klanten heeft Bernard ons ook het belang van boeien en binden binnen onze eigen organisatie duidelijk gemaakt.
Ik kan Bernard zeker aanbevelen als interim-manager!

Antoine de Korte

Klantcase van Bernard:

whitepaper toekomst sales en marketing in b2b

Download onze nieuwe Whitepaper

De toekomst van sales & marketing in de B2B-markt

Nu downloaden!

You have Successfully Subscribed!