Sparringspartner – coaching

Waar vindt u een sparringpartner die kan ondersteunen in het realiseren van uw groeiambities? Die ook nog eens betaalbaar is en tegen een vast tarief toegevoegde waarde levert? Voor ondernemers zoals u is een BusinessBuilding bedrijfscoach een passende oplossing.

Bedrijfscoach met abonnement structuur

Het BusinessBuilding MKB Coaching+ programma is speciaal gericht op u als directeur/ondernemer. Onze bedrijfscoach ondersteunt u op een praktische en concrete manier om uw zakelijke ambities te realiseren, nu en in de toekomst. Uitgangspunt van dit programma is een abonnement structuur zodat onze dienstverlening financieel laagdrempelig en voorspelbaar is. Wij bieden een compleet programma waarbij we samen met u werken aan de organisatiestrategie, processen, structuren, vaardigheden en mindset van het commerciële team. Alles naar gelang uw wensen en behoeften.

Het BusinessBuilding MKB Coaching+ programma

Tijdens het BusinessBuilding MKB Coaching+ programma komen de volgende onderwerpen aan bod: 1. Intake en commerciële gezondheidsanalyse. Deze analyse geeft een scherp beeld wat er in de organisatie verbetert kan worden 2. Eén coaching sessie per maand op uw locatie 3. Doorlopende ondersteuning per e-mail, whatsapp en telefoon 4. Inzet van BusinessBuilding app 5. Vijf talent assessments 6. Toegang tot alle kennis, kunde, modellen en bewezen methodieken van BusinessBuilding

BusinessBuilding app

De BusinessBuilding app biedt online learning en draagt zo stevig bij aan de ontwikkeling van de vaardigheden en het succesvol toepassen hiervan in de praktijk.

Coaching – Wensen en Ambities

Het BusinessBuilding MKB Coaching+ programma wordt ingericht op basis van uw specifieke wensen en ambities. Gedurende de gehele looptijd evalueren we samen de voortgang en zorgen we dat uw ambities en doelstellingen worden behaald met een coach en sparringpartner voor u als directeur/ondernemer.

In een sterk veranderende markt zien veel bedrijven dat er actiever en klantgerichter gewerkt moet worden. De concurrentie is heviger en de klanten zijn beter geïnformeerd en veeleisender. Om succesvol te blijven in de markt, zult u uw organisatie up-to-date moeten blijven houden en de kennis en kunde van u en uw commerciële team steeds moeten verbeteren.

Talent Assessment

Om goed te presteren is het cruciaal dat medewerkers werk doen dat past bij hun kwaliteiten. Niet iedereen heeft het in zich om klantgericht te werken. Niet iedereen is even stressbestendig. Alleen met het juiste talent aan boord kunt u uw ambities waarmaken. Om daar inzicht in te creëren is er de Talent assessment:

  • Gebaseerd op de big six theorie
  • Geeft goed inzicht in kwaliteiten en valkuilen
  • Geeft input voor een effectief en concreet ontwikkeltraject
  • Gericht sturen op effectieve teamsamenstelling

Abonnement tarief

Per persoon geldt een maandelijks abonnementstarief € 895,- excl. BTW bij een periode van tenminste zes maanden. Dit bedrag is inclusief alle hierboven genoemde zaken, exclusief reiskosten.

Over BusinessBuilding

BusinessBuilding is al jaren gespecialiseerd in commerciële resultaat verbeteringen realiseren met en voor onze klanten. Deze kennis en expertise zetten wij ook in bij het MKB coaching+ programma. Zo hebben wij:

  • Bij honderden klanten de commerciële resultaten verbeterd
  • Jarenlange ervaring in training, consulting, interim & coaching
  • Coach en sparring partner voor directeur/ondernemer
  • 22 gespecialiseerde en ervaren coaches, trainers en interim managers
  • Bewezen resultaten op vaardigheden, processen en mindset
  • Maatwerk programma’s met meetbare voortgang & resultaten

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!