Thessa van Rhee

Hoe puur ben jij?

Aan de werkwijze van Thessa ligt de volgende visie ten grondslag. Met inzet alleen komt een medewerker er niet. Door gestelde doelen te bereiken of te overschrijden (individueel en als team) groei en ontwikkel je en kun je bijdragen aan een succesvolle organisatie. Puur/authentiek zijn, eerlijk zijn tegenover jezelf en de organisatie is belangrijk. Niet alleen de pluspunten benoemen, maar ook de drive hebben om aan de minpunten te willen bouwen en werken. Dit brengt organisaties en haar medewerkers naar een hoger niveau en goede, blijvende commerciële

Neem contact op met Thessa

Achtergrond

Thessa is in 2010 partner geworden van BusinessBuilding. Daarvoor was zij directeur-eigenaar van Commess. Een organisatie die zich richt op alle vlakken van tijdelijk management support op basis van interim management. Thessa is een veelzijdige ondernemer en is o.a. eigenaar van een horecaonderneming en een IT bedrijf, daarnaast zet zij haar kennis en ervaring ten volle in als coach en trainer op het vlak van persoonlijk leiderschap. Zij begeleid individuen en teams naar een groter zelfbewustzijn waardoor de prestaties toenemen.

Thessa beschikt over een schat aan ervaring door de vele rollen die zij vervult en de diverse niveaus waarop zij actief is en is geweest. Ze werkte als marketing en salesmanager voor diverse organisaties en ze heeft bedrijven en business units opgezet en uitgebouwd.

Expertisegebieden

  • Individuele coaching
  • Team coaching
  • Persoonlijk leiderschap programma
  • Verandermanagement
  • Organisatieadvies

Passie

Succes is een keuze! Met haar onvermoeibare enthousiasme en creativiteit laat Thessa zien dat met behulp van eigen inzicht en wilskracht alles mogelijk is. Een project aangaan met Thessa betekent fundamenteel veranderen op basis van authentieke karakters en harde cijfers.

Positief denken en blijven motiveren is de basis van een gezonde commerciële hartslag.

Neem contact op met Thessa

“Thessa een commercieel dier in hart en nieren met oog voor detail. Als collega bij een nieuwe business unit waren we met het hele team verantwoordelijk voor de verdere productontwikkeling en marktbenadering. Thessa speelde hierbij een altijd een voortrekkersrol waarin ze wist waar ze naar toe wilde. Ze bleef altijd met goede argumenten komen, goed onderbouwd en positief aan de slag. Kortom een aanwinst voor ons en voor iedere andere onderneming.”

Henk Jan Boom

Zou jij ook eens willen sparren over commerciële resultaten?

Zou jij ook eens willen sparren over commerciële resultaten?

We gaan graag het gesprek aan. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op! Voortaan ontvang je max. 6x per jaar onze nieuwsbrief.

Hartelijk dank voor je interesse. We nemen contact met je op.