Peter Zandvliet

Wie antwoord weet te geven waarvoor zijn of haar bedrijf op aarde is, groeit beter en gezonder.

Ontwikkeling en groei is voor elk bedrijf de grootste uitdaging. Hoe groeien we gezond en hoe groeien we duurzaam. Dat vraagt visie en strategie, neergelegd in een strategisch plan, dat overigens alleen werkt als het in de dagelijkse praktijk wordt toegepast. Ontwikkeling en groei van medewerkers staan daarin anno 2017 overigens even centraal als voor het bedrijf zelf. Voor Peter is dat een doorleefde werkelijkheid.

Neem contact op met Peter

Vanuit zijn internationale ervaring weet hij als geen ander hoe gemotiveerde medewerkers bijdragen aan het succes van de onderneming. Dat proces op inspirerende manier faciliteren, medewerkers prikkelen het beste uit zichzelf te halen en tegelijkertijd de zaken steeds in het juiste perspectief te plaatsen, in zijn ultieme kracht.

Expertisegebieden

  • Strategieontwikkeling in internationale setting
  • Sales nationaal en internationaal
  • Coaching en begeleiding
  • Change Management
  • Interim Management
  • Conceptontwikkeling

Achtergrond

In diverse settingen, zowel in binnen- als buitenland heeft Peter ervaring opgedaan in zowel het opstellen van strategische plannen, als ook het aansturen van complexe processen. Als general manager van een van de grootste internationale bedrijven op het gebied van retail en hospitality binnen de voedingsindustrie wist hij jarenlange groei te realiseren. Als commercieel manager wist hij in een vergelijkende industrie nieuwe sectoren te ontwikkelen. En last but not least als sales manager wist hij een Nederlandse handelsonderneming internationaal op de kaart te zetten. Energiek en gedreven. As always.

Passie

‘Waartoe zijn we als bedrijf op aarde?’ Wat Peter drijft is antwoord te geven op deze vraag. Noties als ‘toegevoegde waarde’, respect voor planet en people en met elkaar de wereld mooier achterlaten dan hij is, zijn daarin fundamenteel. Staat dat haaks op commerciële groei? Volgens Peter beslist niet. Wie de fundamenten van het bedrijf stevig verankert, kan beter en sneller groeien. Hij weet het uit ervaring.

Wie antwoord weet te geven waarvoor zijn of haar bedrijf op aarde is, groeit beter en gezonder.

Klantcases van Peter

Neem contact op met Peter