Lian Gebhardt

In Sales zijn we permanent in beweging en het is belangrijk dit om te zetten in flexibele structuren.

Om goede resultaten te blijven behalen, zijn er voor Lian twee belangrijke pijlers: Sales is mensenwerk en sales is topsport. Een ieder heeft zijn/haar kwaliteiten. Als je als Team vanuit deze visie functioneert, werkt dit versterkend. Dit heeft een positieve werking op zowel de motivatie, als het Resultaat. Lian is succesvol om een sales team op een hoger plan te brengen en meer uit mensen te halen. Dat betekent continu werken aan jezelf; in goede conditie blijven.

Neem contact op met Lian

Open staan voor feedback en te willen veranderen. Met het doel voor ogen beginnen en in win/win denken. Eerst de ander begrijpen, voordat jezelf begrepen wilt worden. Succesvolle mensen stellen immers betere vragen, met als resultaat daarvan effectievere antwoorden. Lian is vanuit deze visie en aanpak sterk om mensen te motiveren om meer uit zichzelf te halen. En te zorgen, dat men scherp blijft en de kansen blijft zien.

Achtergrond

Lian heeft ruim 25 jaar succesvolle ervaring in sales en commercieel management, gericht op BTB in Nederland en België. Haar toegevoegde waarde is de branchekennis van, en ervaring in: de maakindustrie, de voedingsmiddelenindustrie, de maritieme sector, de zorg, het onderwijs, dienstverlening en beursorganisaties. Daarbij heeft zij goede contacten met belangrijke branche organisaties.

Lian is een mensgerichte en hands-on commerciële manager. De motivatie van salesteams is voor haar de basis voor resultaat en groei. In haar commerciële managementfuncties is zij gedreven en succesvol bij het professionaliseren van salesteams. Coachend-, situationeel – en inspirerend leiderschap is haar stijl. Op deze wijze heeft zij verschillende sales teams laten excelleren, zowel op competentieniveau als resultaat. Zij is daarbij zeer succesvol bij het opzetten en introduceren van nieuwe product en/of marktcombinaties.

Graag maakt Lian met u een afspraak om samen met u invulling te geven aan de verdere groei van uw organisatie.

Expertisegebieden

  • Professionaliseren /uitbouwen van salesafdelingen
  • Aanbrengen van een klant en marktgerichte structuur
  • Coachen op sales competenties en persoonlijke effectiviteit
  • Vormgeven en inbedden van competentiemanagement
  • Commerciële en salesmanagement trainingen
  • Ontwikkeling en praktische uitvoering van sales en communicatie strategie

Passie

Het motiveren en inspireren van salesteams om tot betere resultaten te komen. Als teams trots zijn op hun successen en hun doelstellingen overtreffen, geeft Lian dit extra energie.

In Sales zijn we permanent in beweging en het is belangrijk dit om te zetten in flexibele structuren.

Neem contact op met Lian