Katja Groenewoud

“Actie is de motor van verandering. Mooie dingen ontstaan niet vanzelf.”

Katja is enthousiast, inspirerend en analytisch. Met haar aanpak komt ze snel tot de kern in zakelijke & persoonlijke kwesties. Ze denkt in mogelijkheden en weet wat nodig is om orde op zaken te stellen en doelstellingen te bereiken.

Neem contact op met Katja

Achtergrond

Katja heeft vanuit haar bancaire ervaring veel bedrijven gezien en financieringstrajecten begeleidt. Als manager heeft ze grote teams geleid, ontwikkeld en gereorganiseerd en ruime ervaring opgedaan in het stroomlijnen van processen. Deze ervaring heeft ze verzilverd door Lean Six Sigma Certified Blackbelt. Drie jaar geleden is ze voor zichzelf begonnen en heeft in deze periode projecten bij familiebedrijven (o.a. Van der Valk) en grotere bedrijven (Rabobank, BAM). De projecten hadden als rode draad het organiseren, structureren en inzetten van data (o.a. voor dashboarding), ontwikkelen online tools en implementeren van klantgerichte (technologische) innovaties.

Expertisegebieden

  • Concretiseren/uitwerken van de bedrijfsstrategie
  • Implementeren en borgen van veranderingen
  • Verbeteren van processen
  • Strategisch inzet van data
  • Klantgerichte innovaties

Aanpak

Wat Katja doet is doeltreffend en uiterst effectief: belemmeringen wegnemen. Zij brengt exact in kaart waar de knelpunten liggen, dwars door alle lagen van de organisatie. Ze legt een fundament voor succes door de realiteit vast te stellen, te erkennen en de gebruiken als basis voor de doelstellingen. Zo ontstaat een solide, geoliede (commerciële) machine.

Passie

Waar succes is, daar groeit vertrouwen, draagkracht en de wil om nieuwe doelen steeds weer te bereiken. Als je met elkaar de schouders eronder zet en elkaars kwaliteit inzet, blijkt er opeens veel meer mogelijk dan ooit gedacht. Daar een bijdrage aan leveren, daar doet ze het voor! De wil om beter te worden komt dan niet meer van ‘boven’, maar vanuit de organisatie zelf.

Wilt u weten wat Katja voor uw onderneming kan betekenen? Bel haar gerust. Ze komt graag langs om kennis te maken.

Met elkaar kom je tot het beste resultaat.

Klantcases van Katja

Neem contact op met Katja