Jeroen van der Loos

Niet geschoten is altijd mis, maar gericht schieten verhoogd de kans op succes aanzienlijk.

Ondernemen is topsport en om aan de top mee te kunnen lopen is inzet, de juiste mensen op de juiste plaats vereist en training noodzakelijk. Jeroen heeft naast zijn zakelijke carrière ook een sportcarrière en kent het klappen van de zweep. Hij kan uitstekend bijzaken van hoofdzaken scheiden en heeft een bijzondere heldere kijk op efficiëntie, commercieel en succesvol ondernemen. Hij herkent snel de sterke- en zwakke kanten en kan met zijn onuitputtelijke positieve energie en gedrevenheid het team optimaal laten functioneren en motiveren.

Neem contact op met Jeroen

Expertisegebieden

  • (Interim) directievoering
  • Ondernemerschap/overnames
  • Verandermanagement en crisis management
  • Motiverend coachen

Achtergrond

Met 22 jaar ervaring in (project)management, ondernemerschap en directievoering kun je wel stellen dat Jeroen een ervaren rot is. Jeroen heeft geadviseerd in bedrijfsovernames en zelf de nodige bedrijven opgericht, gekocht, gereorganiseerd en verkocht. Jeroen heeft een winnaarsmentaliteit en wil resultaat zien. Hij zal geen zachte heelmeester zijn maar structureel werken aan verbeteringen vanuit een intrinsieke motivatie. Met zijn open en eerlijke recht-door-zee karakter en doorzettingsvermogen heeft hij al vele deuren geopend.

Passie

Jeroen is een fanatiek survival atleet en heeft regelmatig op het podium mogen staan. Ook is hij snel te porren voor zeiltocht en mountainbike rit. Met zijn vrouw en 3 puberende kinderen staat hij midden in het leven en geniet daar vooral heel veel van.

Niet geschoten is altijd mis, maar gericht schieten verhoogt de kans op succes aanzienlijk.

Neem contact op met Jeroen