Jan Hezemans

Teambuilding! Alleen een goed samenwerkend team komt tot de allerbeste resultaten.

Jan Hezemans

Contact

Jan Hezemans

Telefoon: 06-54386767 LinkedIn

Wij zijn er allen van overtuigd dat onze economie, en die van vele andere landen, de volgende 5 tot 10 jaar flink gaat groeien. Is uw bedrijf, uw team hier klaar voor? Gaat U de uitdaging met ons aan om dit via meetbare analyses in kaart te brengen. De methodieken die wij hiervoor toepassen brengen de sterke en zwakke punten helder en duidelijk in kaart. Deze methodieken hebben zichzelf in de praktijk bewezen. Training, coaching en een duidelijke commerciële toekomst strategie. Een strategie die door uw gehele team wordt toegepast en wordt gedragen. Dit alles zorgt ervoor dat uw team klaar is voor deze hogere score, om zo de gewenste groei te realiseren.

Expertise gebieden:

  • Analyseren
  • Trainen en Coachen van commerciële teams
  • Interim Management

Achtergrond

De ruime ervaringen van Jan als Commercieel (Export) Manager inzetten voor de begeleiding naar commerciële groei van uw bedrijf, uw medewerkers. Samenwerking stimuleren, door deze duidelijk in kaart te brengen. De synergie tussen de diverse afdelingen binnen een bedrijf stimuleren om zo als team de gewenste resultaten te scoren. Jan heeft meer dan 25 jaar ervaring als Commercieel Manager in Nederland en in Export van Salesteams. Dit voor zowel productie bedrijven als grossisten in de B to B business.

Passie

Teambuilding! Dit geld voor alle disciplines, uw bedrijfsteam of willekeurig welk ander team gaat. Het best samenwerkende team scoort het hoogst! Dit samen met u bewerkstelligen is Jans grootste passie.

Klantcases van BusinessBuilding