Bas Dorsman

Het verschil kunnen maken, daar gaat het om

Bas Dorsman

Contact

Bas Dorsman

Telefoon: 06-22906461 LinkedIn

Om het beste resultaat te kunnen behalen moet je als organisatie het verschil kunnen maken. Dat vereist onder andere een vloeiend commercieel proces met een goede en heldere strategie en een optimale afstemming binnen de eigen organisatie. Daarnaast is de drive om het echt beter te willen doen dan de concurrentie erg belangrijk. Je kunt prachtige plannen hebben, maar als de organisatie niet wil of niet kan, dan gaan de groei en het succes echt niet komen. De organisaties die dit goed voor elkaar hebben zijn de winnaars van vandaag en morgen. Met zijn gedrevenheid en brede ervaring is Bas in staat om dit proces helder te krijgen en hierbij focus te houden. Hij laat mensen en organisaties het verschil maken met als resultaat een langdurige en stabiele groei.

Expertisegebieden

  • Interim-Management
  • Business Development in bestaande en nieuwe markten
  • Ontwikkelen en implementeren van groeistrategieën
  • Coaching en begeleiding van directie en commerciële teams
  • Commerciële audits & begeleiden van groeiprojecten
Mensen en organisaties die optimaal gebruik maken van hun talenten hebben de toekomst.

Achtergrond

Bas is een ervaren senior executive met een brede commerciële ervaring. Hij is al meer dan dertig jaar actief binnen een zeer diverse en internationale B2B omgeving. Zijn expertise ligt in het opzetten en aansturen van commerciële groeiprocessen, het ontwikkelen van verkoop- en servicenetwerken en het direct aansturen van eigen verkooporganisaties en distributienetwerken.

Passie 

Organisaties die extra stap laten maken en daarmee de concurrentie voor blijven, dat is waar Bas voor gaat. Hij geniet ervan als mensen een goede balans in het leven hebben en daarbij hun talenten optimaal benutten en inzetten. Het is fantastisch om te zien dat mensen zich ontwikkelen en daardoor de organisaties waarvoor zij werken laten groeien. Wat Bas daarbij extra motiveert is als mensen en organisaties in staat zijn om echt het verschil te kunnen maken, zodat bestaande klanten groeien en nieuwe klanten willen aanhaken.

Aanbevelingen

“I have closely cooperated with Bas in Groeneveld Lubrication Solutions almost 4 years. As MD responsible for Poland and surrounding central European countries I reported directly to him. Bas is the creative and open minded manager. He skillfully combined his managerial role with coaching and advising. Bas had a significant contribution to the development of Groeneveld...

Alle aanbevelingen »

Klantcases van BusinessBuilding