Bart Stribos

Het bedrijf dat zich het beste aanpast aan de veranderende omstandigheden, dat overleeft! En wordt nog succesvoller!

Bart Stribos

Contact

Bart Stribos

Telefoon: 06-53151058 LinkedIn

Markten veranderen, verkoop/distributiekanalen veranderen, producten innoveren. Bedrijven moeten continue bewust zijn, dat je nu een sterke marktpositie kan hebben, maar dat het morgen niet meer het geval is. Dus klaar zijn voor de toekomst. Kijk continue naar nieuwe kansen en benut deze. Kansen zien en mogelijkheden benutten door wijzigingen in de organisatie en deze te verankeren. Bart Stribos verwezenlijkt dit met behulp van zijn expertise, hulp van modellen, kennis, kunde en vaardigheden van BusinessBuilding uw commerciële processen te analyseren en uw commerciële strategie aan te passen.

Expertisegebieden

  • Creatie van New Business
  • Strategieontwikkeling en implementatie
  • Realisatie van commerciële groei
  • Coaching van het management, directie
  • Interimmanagement/ directievoering

Achtergrond

Bart Stribos heeft de afgelopen  30 jaar ervaring opgedaan en (eind-) verantwoordelijkheid gedragen als salesmanager, als algemeen directeur en ondernemer/DGA bij verschillende grote en MKB organisaties met name de retail en (groot)handelsbedrijven.

Passie

Creatie van New Business, benutten van kansen en zorg dragen dat deze in de organisatie verwezenlijkt worden, zodat de organisatie naar een next level toegaat.  Bart geniet ervan wanneer het team, het bedrijf dit succesvol realiseert.

Klantcases van BusinessBuilding