Masterclass 16 mei 2024

Master your Business

Aanmelden

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes. Een inspirerende middag voor directeuren en ondernemers die hun ambitie willen waarmaken.

Wanneer: Donderdag 16 mei van 12:30 uur tot 18:00 uur

Waar: Fort Voordorp in Utrecht

Drie specialisten behandelen drie zeer relevante thema’s:

  • Impactvol Leiderschap in 2024
  • Business Sustainability – van verplichting naar kansen
  • Commercie – terug van nooit weggeweest

Veel inzichten en pragmatische tips voor jou als directeur / ondernemer, waarmee je direct van start kunt.

Impactvol Leiderschap

Leiderschap anno nu. Er komt veel op jou af en je rol vraagt steeds meer van je als mens. Hoe ga je om met de belangrijkste onderwerpen? Hoe trek je de juiste mensen aan en hoe behoud je ze? In een wereld vol met verschillen is authentiek zijn als leider essentieel. Heb jij jouw koers helder en weet jij hoe het verschil te maken? We duiken in enkele actuele leiderschapsthema’s om deze samen te verkennen.

Schrijf je nu in voor de Masterclass ‘Master your Business’ op 16 mei 2024

Business Sustainability

Hoe creëer je kansen met Business Sustainability? Want duurzaam ondernemen gaat niet alleen om verplichtingen, maar biedt ook aanzienlijke commerciële kansen. Je krijgt inzichten waarmee je direct concreet aan de slag kunt. People, Planet én Profit betekent een drie keer win situatie.

Commercie

Naast alle nieuwe thema’s en onderwerpen die op je af komen, is het belangrijk om te blijven focussen op de bekende wetmatigheden in commercie die zorgen voor de continuïteit en winstgevendheid van je onderneming. Bijvoorbeeld door Sales & Marketing optimaal te laten samenwerken, de processen goed in te richten en slimme tooling in te zetten.

Voor wie is deze masterclass

‘Master your Business’ is speciaal ontwikkeld voor directeuren en ondernemers met organisaties vanaf 25 medewerkers, ( die hun ambities willen waarmaken.)

Deelname bedraagt € 125,- ex btw. Dit bedrag komt 100% ten goede aan Het Vergeten Kind, een organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen en jongeren.

Bij deze Masterclass zijn inbegrepen:

  • Alle materialen
  • Een lichte lunch
  • Koffie, thee en drankjes & hapje bij de netwerkborrel

Inloop vanaf 12:30

Start masterclass om 13:00

Om 17:00 uur sluiten we het formele deel af met een netwerkborrel tot ca. 18:00 uur. Zo kan je na de files vol inspiratie weer huiswaarts.

Het adres van Fort Voordorp is  Voordorpsedijk 28b, 3737 BK Groenekan (Utrecht).

Laat Sales en Marketing optimaal samenwerken, richt processen goed in en maak gebruik van slimme tooling.

Over BusinessBuilding

BusinessBuilding helpt en begeleidt al sinds 2010 directeuren en ondernemers. Met 35 ervaren professionals, bewezen methodieken en een pragmatische aanpak zorgen wij al meer dan 13 jaar voor het verbeteren van het rendement en realiseren van ambities. Kijk voor meer info op  www.businessbuilding.nl of mail ons op info@businessbuilding.nl. We maken graag een vrijblijvende afspraak met je, bel ons op 088-0111333.

Aanmelden voor Master your Business

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Master your Business

Stap op 16 mei samen met ons in de wereld van impactvol leiderschap, business sustainabillity en commercieel succes.

Aanmelden

You have Successfully Subscribed!