Klant aan het woord: Dhr. Sander Vogels, CEO – Netcreators

Door: Martin van de Fliert, Andre de Wilde, Anton van de Ven, Thessa van Rhee, Rijnder Schaap, Cees Brouwer, Marjolijn Bos, Peter Haagmans, Twan Sprenkels, Joan Willemse, Lian Gebhardt, Jeroen van der Loos, Jan Hezemans, Bas Dorsman, Marieke van Stek - van Maanen, Rob Stoopman, Sjef de Graauw, Bernard van der Vloed, Peter Zandvliet, Chris Kemna, Johan Meijerhof

Sander Vogels – Netcreators

Het 100 procent open source internetbureau Netcreators biedt oplossingen voor internet, intranet en alle mobiele platforms. Het bureau beschikt over een mix van creativiteit, technologisch kunnen en oog voor rendement. Hierdoor is het in staat de business van opdrachtgevers te reflecteren op alle online mogelijkheden van vandaag. Netcreators werkt voor de zakelijke markt, de overheid, het onderwijs en de zorgsector.

sander-vogels-netcreators-businessbuilding-klantSinds 1998 heeft het bedrijf op basis van haar goede reputatie een tevreden klantenkring en een gestage groei doorgemaakt. Hierdoor is er een goed fundament binnen de organisatie qua professionals en kwaliteit van dienstverlening. Er is echter onvoldoende commerciële focus en er zijn onvoldoende meetsystemen aanwezig. BusinessBuilding is gevraagd om in 2013 een stevige en stabiele groei te realiseren.

BusinessBuilding, in de persoon van Rob Gerichhausen, heeft na een grondige analyse een aantal zaken op commercieel gebied stevig aangepakt. Zo zijn onze commerciële processen voor bestaande klanten flink aangescherpt en hebben wij nu meer zicht op de voortgang en de te verwachten resultaten. Ook de leadstroom is kritisch onder de loep genomen en geheel anders ingericht. We zetten bijvoorbeeld meerdere oriëntatiekanalen in. Hierdoor werven we nu proactief in de voor ons meest interessante en kansrijke doelgroepen.

Deze verbeteringen zorgen ervoor dat wij in 2013 de gewenste, stevige omzetgroei realiseren. Veranderingen die blijvend zijn voor onze organisatie. Doordat er aandacht is voor zowel het inrichten en structureren van de commerciële werkprocessen, als ook voor het verhogen van de vaardigheden van betrokken medewerkers.