Interim Commercieel Directeur

Waarom een interim commercieel directeur van BusinessBuilding?

Kiest u voor BusinessBuilding, dan kiest u voor interim professionals die beschikken over een hands-on aanpak gericht op direct resultaat. In relatie met de doelstellingen voor het komende kwartaal is dat wel zo prettig.

Wat levert een interim commercieel directeur van BusinessBuilding op?

  • 18% Meer omzet uit bestaande klanten
  • 23% Resultaatverbetering in drie maanden
  • 18% Meer nieuwe klanten in 6 maanden
  • 92% Tevredenheid bij stakeholders over de gemaakte groei

Een interim commercieel directeur nodig? BusinessBuilding helpt graag bij het invullen uw vraagstuk.

Het is van cruciaal belang voor de goede gang van zaken in een bedrijf dat er bij alle belangrijke beslissingen een commercieel directeur aanwezig is. Er kunnen diverse redenen zijn om een interim commercieel directeur aan te stellen. Bijvoorbeeld omdat de huidige commercieel directeur om uiteenlopende redenen niet beschikbaar is, of om een organisatie meer tijd te geven om een geschikte nieuwe commercieel directeur te vinden.  Een interim commercieel directeur kan ook nieuwe verandering teweeg brengen, de neuzen de juiste kant op krijgen en fris tegen de bestaande materie en complexiteit van commerciële teams aankijken. Uit de praktijk blijkt bovendien dat het nemen van beslissingen en het maken van de juiste keuzes moeilijker kan zijn als medewerkers al langere tijd bij organisaties betrokken zijn. Het kan zelfs voorkomen dat persoonlijk belang voor het bedrijfsbelang gaat. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. BusinessBuilding kan bij bovenstaande vraagstukken en/of situaties helpen.

Een interim commercieel directeur voor het maken van de juiste keuzes.

Een interim commercieel directeur kan dus helpen om (tijdelijke) capaciteitsproblemen op te lossen. Tegelijkertijd zorgt een interim commercieel directeur, indien uit het juiste hout gesneden, dat de juiste beslissingen worden genomen.  Een juiste beslissing van een interim commercieel directeur kan bijvoorbeeld betekenen dat de neuzen dezelfde kant op komen te staan, keuzes goed uitpakken en commerciële doelstellingen daardoor wél gehaald worden. Bij vraagstukken als deze biedt BusinessBuilding graag de helpende hand. Verbeter de commerciële resultaten door de tijdelijke inzet van een interim commercieel directeur die uit het juiste hout gesneden is. BusinessBuilding bestaat uit een team van ervaren en gepassioneerde sales professionals. Zij hebben veelal hun sporen verdiend als (interim) commercieel directeur.  Het maken van juiste keuzes is wat hen bindt. De gemene deler is de grootst mogelijke passie voor commercie en 100 procent focus op commerciële resultaatverbeteringen, het stroomlijnen van sales processen en commerciële teams begeleiden in een rol als interim commercieel directeur. Kortom; Echte professionals die beschikken over een hands-on aanpak gericht op direct resultaat.

Interim commercieel directeur voor uw organisatie

Een interim commercieel directeur van BusinessBuilding heeft ruime ervaring met het doorvoeren van veranderingen en rendementsgroei te bewerkstelligen door het gebruiken van bewezen methodieken. De aanpak van een interim commercieel directeur van BusinessBuilding garandeert een omzetstijging. Tevens zorgt de interim commercieel directeur van BusinessBuilding voor een goede borging in de organisatie zodat ook na het vertrek van de interim commercieel directeur alles perfect doordraait.

Hallo, ik ben Piet!

De beste interim directeur van Nederland

w