Consultancy

Hebt u behoefte aan praktische adviezen voor complexe commerciële vraagstukken? Naast een gedegen advies mag u van BusinessBuilding een meedenkende houding, inlevingsvermogen en een praktische instelling verwachten. Vanuit onze jarenlange ervaring en tientallen cases hebben wij een methodiek ontwikkeld die u gegarandeerd en snel meer omzet oplevert. Deze komt in onze consultancy tot uiting.

Uw organisatie is zelf het best in staat de best gedragen en best uitgevoerde strategie te bepalen. U ontwikkelt uw eigen strategie en het is onze rol om het proces van strategieontwikkeling te faciliteren. Op basis van het Commercieel Groei Model komen aspecten als de organisatiestructuur, het inrichten van (CRM-)systemen, een passende managementstijl, de optimale bezetting in combinatie met de juiste vaardigheden en de collectieve waarden aan de orde.

Uiteindelijk bepaalt u welke rol BusinessBuilding speelt bij de implementatie binnen uw organisatie. Onze gepassioneerde professionals beschikken over voldoende implementatiekracht. Zij kennen het klappen van de zweep en zorgen ervoor dat de organisatie en mensen in beweging komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Daag ons uit in een vrijblijvend gesprek en wij laten u zien hoeveel groei wij voor u kunnen realiseren.

w

Zou jij ook eens willen sparren over commerciële resultaten?

Zou jij ook eens willen sparren over commerciële resultaten?

We gaan graag het gesprek aan. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op! Voortaan ontvang je max. 6x per jaar onze nieuwsbrief.

Hartelijk dank voor je interesse. We nemen contact met je op.