Commerciële Groei Programma

Ons Commerciële Groei Programma leidt tot een blijvend verbeterd commercieel resultaat, ook in uw organisatie. Het programma is volledig maatwerk en heeft een bewezen integrale aanpak. Wij leiden, begeleiden en ondersteunen in de optimalisatie van uw gehele commerciële proces. Het resultaat is een winning team met een sterke commerciële drive dat de gestelde commerciële doelstellingen behaald.

Commercieel resultaat verbeteren

Het behalen van commerciële resultaten is in de huidige marktomstandigheden een belangrijk thema. Veel ondernemers nemen geen genoegen met het (net) niet behalen van de doelstellingen. BusinessBuilding kan helpen om de gewenste resultaten en doelstellingen wel te behalen. Dit doen wij middels ons bewezen Commerciële Groei Programma.

Het Commerciële Groei Programma levert gegarandeerd een beter commercieel resultaat, meer omzet en meer rendement. Het programma heeft drie focuspunten: de vaardigheden van medewerkers en het management verhogen, de commerciële werkprocessen aanscherpen en het gedrag & de mindset van medewerkers veranderen. Bij BusinessBuilding geldt: 1+1+1=4.

Verbeteren van processen en werkwijze

Wij kijken naar de dynamiek van uw organisatie: de dagelijkse commerciële processen en de werkwijze van de mensen die de werkzaamheden uitvoeren. BusinessBuilding helpt deze processen in te verbeteren door ze in één lijn te brengen. Zo kan er worden samengewerkt als één geheel. Wij geloven dat dat de weg naar commercieel succes is.

Gedrag & mindset medewerkers veranderen

Resultaatverbetering is pas blijvend wanneer de processen en de aansturing van mensen in de pas lopen met de nieuw aangeleerde vaardigheden. Het commerciële groeiprogramma van BusinessBuilding zorgt er daarom voor dat de mindset en het gedrag van medewerkers óók veranderen, zodat de verbeterde commerciële vaardigheden kunnen floreren.

Commerciële vaardigheden verbeteren

Onze ervaren BusinessBuilders helpen uw medewerkers en het management om hun commerciële vaardigheden te verbeteren en ontwikkelen. In een samenspel van theorie en praktijk leren deelnemers de geleerde methodieken direct toe te passen. Dit resulteert in een optimale ontwikkeling van de verkoopvaardigehden en managementvaardigheden.

Resultaatgarantie

Met bovenstaande kennis en kunde gaan de trainers en coaches van BusinessBuilding dagelijks op pad. Op basis van onze ervaring durven wij resultaatgarantie te geven bij het aangaan van een samenwerking. Het door u gewenste commerciële resultaat is vaak al na enkele weken zichtbaar. Wij zorgen er samen voor dat de ingezette verbeteringen blijvend zijn.